מעבר מטופ 1 ל-2

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

09/03/2014 | 17:48 | מאת: נעמה

שלום , בני בן החצי שנה עבר השבוע לסימילאק אדוונס טופ 2 ומאז יש לו עצירות , חוץ מכמה פעמים שהיתה קיבה מימית , התייעצנו עם הרופא שחושב שהחלפת האוכל זאת לו הבעיה ויש לחכות שהקיבה תתרגל בנתיים להקל עם עגבנייה ושתיית מים בין הארוחות, האם נתקלתם במקרה כזה והאם לא עדיף לעבור לאוכל אחר?

נעמה שלום וסליחה על העיכוב במענה.כל שינוי במזון יכול לגרום לשינוי ביציאות - גם במרקם וגם בתדירות. ולכן כפתרון ראשוני - כיון שהוא הסתדר עם טופ 1 ללא בעיה - אני ממליצה לחזור לטופ1 (גם אם זה מיועד עד גיל 6 חודשים והמתוק שלך כבר עבר את הגיל. כאשר היציאות יחזרו למה שהיה קודם, כלומר כשמערכת העיכול שלו יתאושש, אז אפשר לנסות שוב טופ2 - ולעשות זאת בהדרגה - למשל מנה אחת יהיה סימילק טופ1 והמנה הבאה תהיה טופ2. וזאת עד לסיום הקופסא של טופ 1. אם תוך כדי השילוב , את שוב תראי שנוצרת עצירות - אז ניתן להסיק כי סימילק טופ2 אינו מתאים לו - ואז לנסות פורמולה אחרת. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב