טיפול בצינון גיל שנה ו-8

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

04/03/2014 | 10:08 | מאת: רוז

מאיזה גיל מתחילים לתת טיפול תרופתי לצינון כגון סירופים לשיעול, לליחה בגרון ולגודש באף שגורם לחירחורים ממושכים? מי מלח זה כמו כוסות רוח למת וטיפול באדים יבהיל את הילדה. והיא ממש סובלת וגם שהצינון כבר עובד היא עדיין מחרחרת. בבדיקת רופא הריאות נקיות. אודה לעצה..

05/03/2014 | 18:18 | מאת: :)

רוז שלום, בד"כ לא נותנים סירופים לשיעול לפני גיל שנתיים - כדי שהפעוט יוציא את הליחה , ואם נמנע את השיעול- הליחה תתקשה לצאת - וזה עלול להסתבך לדלקת ריאות. לכן ברוב המקרים הפתרון זה מי מלח לאף או אינהלציות עם מי מלח. בכל מקרה של שיעול/נזלת ממושך כדאי להתייעץ עם הרופא הילדים המטפל. רפואה שלמה וסופשבוע נעים.

מנהל פורום טיפת חלב