אמבטיה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

24/02/2014 | 21:00 | מאת: רוז

שלום..בתי בת שנה ו 8. מקלחים אותה כאשר ממלאים מים באמבטיה והיא יושבת בכיסא מיוחד של אמבטיה. ככה היא רגילה כבר חודשים. ניסינו לעשות לה פעם ראשונה מקלחת עם הדוש אבל היא נבהלה וצרחה. אז הפסקנו. כעת אני רוצה להפסיק עם הכיסא ולהושיב אותה על רצפת האמבטיה.אבל כאשר היא בכיסא היא מרגישה בטוחה, נשענת לאחור בכייף מזיזה רגליים במהירות ומשפריצה. אני מפחדת להפסיק עם זה כי בלי הכיסא כאשר האמבטיה מלאה מים היא תחליק ותבלע מים. אני לא בטוחה עד כמה היא תבין שעכשיו אין כיסא שיגן עליה.. כמובן שאני תמיד לידה ולא זזה לרגע! אבל יהיה קשה להחזיק אותה וגם לסבן כי היא מאוד שובבה, זזה הרבה, וגם כבדה. מה עליי לעשות? להמשיך ככה או לעשות שינויים ואם כן אז מתי ואיך? תודה..

רוז שלום, יש 2 אפשרויות - האחת להמשיך עם הכיסא אמבטיה - כי זה נותן לך ביטחון - וההרגשה שלך של ביטחון זה דבר שמוקרן גם כלפיה. האפשרות השניה - להוציא את הכסא ולהושיב אותה באמבטיה הרגילה כאשר את תומכת בה.אמנם זה מקשה עלייך לסבן אותה כי אז יש לך רק יד אחת פנויה - אך עם הזמן את תלמדי באיזה צורה הכי נוח לך להחזיק אותה כדי שתרגישו שתיכן יותר בטוחות. בכל מקרה הדבר החשוב ביותר זה לא לעזוב אותה באמבטיה לבד - אפילו לא לשניה .

מנהל פורום טיפת חלב