משקל תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

12/02/2014 | 15:26 | מאת: שירה

שלום רב בני נולד במשקל 3.86 ובגיל חודשיים שקל 5.65. הוא בן 4 חודשים ושוקל 7.5 קילו האם זה מוגזם? אני רק מניקה..ובגיל חודשיים אמרו לי שמשקלו מעולה ולהמשיך מה שאני עושה..אך נראה לי שעכשיו הוא באחוזון מאוד גבוה..מה עלי לעשות?יש לציין שהוא גבוה אודה לתשובתך בהקדם תודה רבה:]

שירה שלום, את פשוט פרסומת מהלכת להנקה!!! תמשיכי כך! העליה שלו במשקל סבירה - אמנם הוא מעל הממוצע אבל קצב העליה במשקל סביר ולא צריך לשנות כרגע כלום! תהני מהאוצר!

מנהל פורום טיפת חלב