קקי תינוק

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

29/01/2014 | 21:39 | מאת: חן

הבת שלי בת חודשיים יש לה כבר חודש קקי ירוק כהה ומשחתי מסריח.... אבל היא נינוחה לא בוכה ולא נראת סובלת .... זה בסדר?

29/01/2014 | 23:57 | מאת: :)

חן שלום, כאשר היציאות הן ירוקות, מסריחות - שיכולות להיות מלוות בדם וריר - והן נמשכות יותר מ24 שעות - זה דורש בירור גם עם התינוקת נינוחה - צריך לשלול וירוס,חיידק, בעיה בספיגה(אם היא יונקת זה יכול להיות בעיה בספיגה של משהו שאת אוכלת כגון אי סבילות לחלבון החלב שאת צורכת), אי סבילות לחלב ומרכיביו. ולכן כדאי לפנות לבירור אצל הרופא המטפל. מומלץ להביא איתך חיתול עם היציאה האחרונה שהיתה כדי שהרופא יוכל להתרשם ישירות.

מנהל פורום טיפת חלב