שאלה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/01/2014 | 20:55 | מאת: שני

שלום, יש לי בן יחיד בן שנה , 1)מהו לדעתך הגיל הנכון להכניס ילד לגן ? 2)ומהם הקריטריונים החשובים שיש לבדוק בבחירת גן ? פשוט הכל חדש לי ... תודה ושבוע טוב שני

שני שלום, פעוטים הופכים להיות יצורים חברותיים סביב גיל 18-24 חודש. - כלומר רק בגיל זה הם יתחילו לשחק עם ילדים אחרים ולא רק במקביל אליהם. ולכן בגיל צעיר יותר - השיקול של בחירת גן תהיה בראש ובראשונה - גננת חמה ואימהית !!זה צריך להיות השיקול המרכזי!בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב