ארוחת ערב והרדמה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

07/01/2014 | 15:56 | מאת: רוז

היי רנה. בתי בת שנה וחצי. מגיל קטן אני עושה לה טקס שינה קבוע הכולל 19:00 ארוחת ערב 19:30 אמבטיה 20:00 הרדמה. דווקא לאחרונה שמעתי דעות מנוגדות בעיקר של סבתות שאני עושה את זה בסדר הלא נכון. שקודם מקלחים ואחרי זה מאכילים. שילד מקבל תיאבון אחרי אמבטיה (למרות שמהבחינה הזו אין לי שום בעיה.לבתי יש תיאבון בריא). הסיבה שזה הסדר שאני קבעתי משלוש סיבות. 1- כי היא מתלכלכת מהאוכל. נופל לה על הבגד והיא גם נוגעת בשיער ומלכלכת. 2- כי אמבטיה מרגיעה אותה ומנמנמת אותה והיא מפהקת ונרדמת יותר בקלות 3- כך היא ישנה עם חיתול נקי ויבש עד הבוקר ופיג'מה נקייה. האם אני באמת עושה טעות?

רוז שלום, האינטואיציות שלך נפלאות !! זה בסדר גמור שאת תקבעי את הסדר יום /סדר לילה שנוח לך - אין שום בעיה קודם להגיש ארוחת ערב ואח"כ אמבטיה ולישון - למעשה כך אנו כמבוגרים נוהגים בד"כ ואין סיבה לא להתנהל בצורה כזאת גם עם תינוקות . כל עוד זה מתאים לך - זה נפלא ואין צורך לשנות דבר!!סופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב