נאוקייט-המשך

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

15/12/2013 | 15:04 | מאת: YASMIN

שלום רנה. בתי בת שנה ו3 חודשים, אלרגית לחלב. שילשום העברתי אותה מנאוקייט אל.סי.פי. לנאוקייט אדוונס. וכבר 2 לילות רצוף מאז השינוי הזה בתי המתוקה מתעוררת באמצע לילה בבכי. האם יכול להיות קשר בין זה שהיא עברה לאדוונס? חשוב לציין שבלילות האלו היה יחסית קר, אולי בגלל קור? חשוב לציין שבמהלך היום הכול רגיל וגם אחרי שהיא מתעוררת בבכי אני מרימה אותה, מרגיעה והיא חוזרת לישון. תודה

יסמין שבוע טוב וסליחה על העיכוב בתשובה. לגבי מעבר מניאוקייט LCP לניאוקייט אדוואנס - כמו כל שינוי בתזונה גם מעבר זה יכול לגרום לקושי ראשוני בעיכול ולכן יתכן ויש קשר בין ההתעוררות בלילה והבכי בימים הראשונים של המעבר לניאוקייט אדוואנס. אני מציעה להתקשר לשרות הלקוחות של החברה ולהתייעץ איתם - בד"כ אין בעיה להישאר בפורמולה הבסיסית שהיא כבר ניזונה ממנו במהלך כל השנה האחרונה. בכל מקרה כדי להוכיח מעל לכל ספק שאכן הניאוקייט אדוואנס גורם לה לחוסר שקט בלילה - יש להפסיק עם הפורמולה הזו, לחזור לניאוקייט LCP, ורק אחרי שהלילות חוזרים להיות נינוחים - לעשות נסיון נוסף עם האדוואנס - ואם חוסר השקט בלילה חוזר - אז ניתן להסיק בוודאות שזה מהפורמולה. שיהיה שבוע נפלא!

מנהל פורום טיפת חלב