בן שנה בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

12/12/2013 | 13:28 | מאת: מיואשת

בן שנה ושלושה חודשיים התחיל להתעורר בלילה ישן ביום חצי שעה - 45 דקות מייאש מאד הולך לישון ב7;00 קם סופית ב6:00-6:30 בצהריים ישן ב12:0 הינו אצל הרופא והכל בסדר

תקופות של מחלה מוציאות את התינוקות מהרגלי שינה , ולכן חשוב כשהם מבריאים להחזיר אותם כמה שיותר מהר למסלול . בגיל של המתוק הוא אמור לישון כ13 שעות ביממה - מהם 11 שעות בלילה - אז אם הוא הולך לישון ב19 וקם ב6 בבוקר זה סה"כ כמות שעות סבירה. אך מצופה כי גם במהלך היום יישן כשעתיים - בד"כ בפרק שינה אחד. יתכן והוא ישן רק 45 דקות-שעה - כיון שהוא מפספס את חלון השינה שלו - כלומר את משכיבה אותו כאשר הוא עייף מדיי- ואז הוא ישן פחות. ולכן אני ממליצה לנסות להקדים לו את השינה של 12 - אפילו בחצי שעה ולבחון האם זה משפר את כמות השעות שהוא ישן ביום.

מנהל פורום טיפת חלב