בקבוק מכאיב לשיניים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

10/12/2013 | 22:14 | מאת: חגית

שלום רנה האם יכל להיות שהבת שלי פתאום בוכה ולא רוצה בקבוק כי יוצאות לה שיניים עליונות?

חגית שלום,כל שלב בבקיעת שיניים יכול להשפיע על התיאבון ועל שינויים בהרגלי אכילה. ולכן כן יתכן כי בעת בקיעת שיניים תחתונות או עליונות - היא נמנעת מלקחת את הבקבוק. אם היא כבר בשלב של בקיעת שיניים אני מניחה שהיא כבר ניזונה ממזונות משלימים אחרים כגון מרק/פירות כך שיש לה מקורות הזנה בנוסף לבקבוק. בד"כ אחרי בקיעת השיניים - הרצון שלה לבקבוק יחזור.

מנהל פורום טיפת חלב