היקף ראש

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

09/12/2013 | 22:58 | מאת: מלי

שלום וברכה בתי בת שנה וחודש השבוע הייתי איתה בטיפת חלה ככה גובה 74משקל 10קילן היקף ראש46.5 טיפת חלב לא אמרו לי כלום האים זה תקין ?

מלי שבוע טוב וסליחה על העיכוב במענה. אחוזוני הגדילה גובה ומשקל של ביתך הם סביב הממוצע לבנות גילה, ובהיקף ראש סביב אחוזון 75. כל האחוזונים הללו הינם תקינים על פי גילה - אך חשוב לבדוק את היחס של הגדילה שלה לעבר - האם היא שומרת על האחוזוני הגדילה שלה. אם יש שינויים גדולים (לכל כיוון )זה דורש התייחסות ואילו אם היא עקבית בגדילה - זה מצויין.

מנהל פורום טיפת חלב