ברזל ועצירות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

07/12/2013 | 20:46 | מאת: חן

אני שותה ברזל סירופ האם זו הסיבה שהילדה שלי לא מצליחה לעשות יציאה כבר יומיים?

14/12/2013 | 20:47 | מאת: רנה גנץ

חן שבוע טוב וסליחה על העיכוב במענה.כן, כל מאכל שאת אוכלת יכול להשפיע על העיכול של ביתך, ולכן אם את חשה שלביתך יש עצירות, עדיין מומלץ להמשיך עם הברזל עבורך - כי את זקוקה לו - אך במקביל ניתן להעשיר את התפריט שלך במזונות המעודדים פעילות מעיים - כגון - עגבניות, מיץ תפוזים, מיץ שזיפים או שזיפים מיובשים, לחמים מחיטה מלאה - ומאכלים אלו גן יקלו עלייך וגם יקלו על פעילות המעיים של ביתך.

מנהל פורום טיפת חלב