גן ילדים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

06/12/2013 | 12:17 | מאת: yasmin

שבת שלום לרנה מדהימה. רוצה להתייץ איתך. בתי בת שנה וחודשיים. הלכתי היום לראות גן בשבילה וקבוצה שיכולים לשייך אותה הם ילדים בגילאים משנה וארבע חודשים עד שנתיים והיא רק בת שנה וחודשיים. מה דעתך? דרך אגב בקבוצה 18 ילדים. יש לי חששות.

יסמין שבוע טוב, הבעיה במקרה שלכם הוא כמות הילדים ופחות הגילאים שלהם . ברור שיש פערים התפתחותיים בין גיל שנה לשנתיים - וחלק מהפעוטים בגיל זה יתייחסו לילדים האחרים כאל "עוד צעצוע" וישחקו במקביל אחד לשני, לעומת פעוטים אחרים בקבוצת גיל זה שכבר הפכו להיות יצורים חברתיים וישחקו אחד עם השני. כך שבמקרה זה, המתוקה תמצא את מקומה , ויכולה במהלך השנה , בהתאם להתפתחותה להנות מכל העולמות. המטריד מבחינתי הוא כמות הילדים - זוהי קבוצה גדולה - וחשוב לטעמי כי תהיינה מספיק מטפלות . בגילאים אלה לא הייתי מתפשרת על פחות ממטפלת אחת לכל 6 ילדים (לפחות).שיהיה שבוע מקסים!

מנהל פורום טיפת חלב