כמות אוכל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

05/12/2013 | 18:42 | מאת: חן

כמה צריך לשאוב לתינוקת בת שבוע?... שאני אדע שהיא אוכלת טוב ?... היא השתחררה מסית החולים במשקל 2540

חן שלום! מזל טוב!גודל מנה מצופה לתינוקת בת שבוע ששוקלת כ2.5 קג'. הוא בין 40-60 מ"ל לארוחה - בהנחה שאוכלת בערך כל 3 שעות(כ8 ארוחות ביום). אם היא אוכלת יותר תכוף - אז ניתן לצפות כי אם תשאבי 60 היא תשאיר שארית בחלק מהמנות. אני מציעה לשאוב 40 - ולהציע לה כמות זו לארוחה. אם היא מסיימת לחלוטין את המנה בכל ארוחה ב24 שעות, אז זה הזמן להגדיל את הארוחה ב10 CC בכל מנה - עד למצב בו היא אוכלת כמות של 60 מ"ל לארוחה. יש לקחת בחשבון כי היא כל הזמן גדלה - כך שכמות האוכל יעלה בהדרגה בהתאם לגדילתה. שבוע טוב!

מנהל פורום טיפת חלב