מודאגת מאד

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

04/12/2013 | 07:08 | מאת: מודאגת

הבן שלי בן שנה ו3 מכיר גסטות שונות יש לו הרבה מילים מגיל 10 חודשיפ עושה ביי ביי לאחרונה הפסיק ואומר ביי ונותן נשיקה כשאני מבקשת שיעשה ביי ביי ביד הוא אומר בפה אני מודאגת נורא אני יודעת שזה יכול להוות סימו לאוטיזם מה עושים???

שלום! ברכישת אבני התפתחות שונים יכולים להיות עליות וירידות - האצות והאטות . לעיתים ההאטות בהתפתחות מלוות בהתפתחות אחרת שקוראת במקביל - למשל לעיתים בעת בקיעת שיניים - התינוק "עוצר" את ההתפתחות המוטורית, בעת התפתחות מוטוריקה גסה - כגון עמידה/הליכה - התינוק מאט את קצב התפתחות השפה. לכן , על פי מה שכתבת יתכן והמתוק פשוט נמצא בין שלבים שונים של התפתחותו. מומלץ לפנות לרופא הילדים המטפל כדי לבדוק האם יש סיבה לדאגה. ניתן לבקש גם תור מיוחד אצל רופא ההתפתחות בטיפת חלב (התור הבא שלכם הוא בגיל 18 חודש).שבוע טוב!

מנהל פורום טיפת חלב