צחצוח שיניים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/11/2013 | 22:45 | מאת: Yasmin

שלום לרנה מדהימה, רציתי לשאל באיזה גיל מתחילים לצחצח שיניים ואיך? בתי בת שנה וחודשיים ויש לנו כבר 4 שיניים. תודה, יסמין

יסמין שלום! מומלץ לצחצח שיניים כבר מבקיעת השיניים הראשונות. הצחצוח הוא ללא משחה(כל משחות השיניים גם לילדים מכילות פלואור שאינו בריא כאשר בולעים כמות גדולה מדיי - ולכן ההימנעות מהמשחה היא בד"כ עד גיל שנתיים וחצי- שלוש אז הפעוט כבר יודע לירוק את המשחה החוצה). ניתן לצחצח בעזרת חיתול טטרה שרטוב קלות שפשוט עוברים בעזרתו על השיניים או במברשת קטנה (יש מברשות קטנות שאפילו מתלבשות על האצבע של המבוגר). ניתן לעשות זאת במסגרת האמבטיה היומית - כך זה נכנס להרגל יומי ופחות שוכחים! תתחדשו על השיניים!!!

מנהל פורום טיפת חלב