אכלה לתינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

24/11/2013 | 17:47 | מאת: שלום

שלום רב. בתי תהיה בת שלושה חודשים השבוע. הגדלתי לה את המנה לפני מס ימים ל180 כל 4 שעות חשוב לציין שלא כל ארוחה היא הייתה מסיימת את המנה והייתי זורמת איתה. ביומיים האחרונים היא התחילה להתנגד לאכול אחרי 4 שעות בבכי נורא וסוחבת 5 ו6 שעות ואוכלת את כל ה180 יוצא שהיא אוכלת 4 ארוחות ביום( ארוחה אחרונה שלה היא ב9 בערך בערב עד 6 בערך בבוקר) זה נראה לי מוגזם שהיא אוכלת רק אחרי 5-6 שעות ורק 4 ארוחות ביום. האם כדאי לי להחזיר לה ל150סיסי כל 4 שעות ( יוצא 5 ארוחות ביממה)??? תודה מראש..

שלום!בסך הכל הכללי אין הבדל ב5 ארוחות של 150 מ"ל או 4 ארוחות של 180 מ"ל - בשתי הצורות הללו היא מקבלת בין 700-750 מ"ל ליממה. לכן אני ממליצה להמשיך "לזרום" איתה ולהאכילה על פי דרישתה - גם אם זה מסתכם ב4 ארוחות ביום - במיוחד שהיא ישנה יופי של לילה. חנוכה שמח!

מנהל פורום טיפת חלב