ילד בן השנתיים קיבל היום שני חיסונים..

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

21/11/2013 | 20:09 | מאת: י

הילד שלי בן השנתיים קיבל היום 2 חיסונים. מחומש ועוד אחד.. החיסונים ניתנו לו באיחור. לאחר כשעתיים שמתי לב שבהליכתו הוא גורר מעט את רגל שמאל. האם יש קשר לחיסונים? אם לא מה זה יכול להיות? תודה

שלום! גירוי מקומי במקום החיסון ברגל הינו אחת מתופעות הלואי של החיסון(מד"כ מחיסון המחומש או הפרבנר - סביר כי קיבל מחומש וצהבת A). אם עדיין הוא מראה סימנים כי כואב לו הרגל ניתן לשים קומפרסים של מים פושרים על איזור החיסון (או אמבטיה - וזה בד"כ פעוטים אוהבים!).במידה ועדיין יש גירוי בתחילת השבוע - כדאי לפנות לבירור רופא.שבת שלום!

מנהל פורום טיפת חלב