מתעוררת בלילה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

21/11/2013 | 17:11 | מאת: חגית

שלום הבת שלי בת כמעט 8 חודשים. מגיל שבועיים היא ישנה לילות מלאים כ 10 שעות בחודש האחרון התחילה להתעורר באמצע הלילה, אני מניקה אותה והיא נרדמת שוב. איך אפשר להיזיר אותה ללילה מלא? ולמה פתאום התחילה להתעורר כשאפילו כשהייתה קטנה לא הייתה קמה?

חגית שבוע טוב! יתכן והיא עוברת תקופה של בקיעת שיניים כעת וזה גורם לה להתעורר בלילה.אם אכן את חשה שזו המקור של ההתעוררויות זו תקופה שעוברת והיא תחזור אח"כ לישון לילה שלם. אך אם זו לא הסיבה או מיד עם סיום תקופת בקיעת השיניים עדיף לא להניק אותה כשהיא מתעוררת בייחוד שבעבר היא ישנה לילה שלם ללא צורך בהנקות - ורק לגשת אליה ללטף אותה בגב ולהגיד לה ש'ש'ש. סביר כי בתחילה זה ילווה בבכי שלה - אך אם תהיי עקבית - היא מהר תבין שהיא אינה זקוקה להנקה על מנת להירדם חזרה והיא תלמד את עצמה להירדם לבד. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב