בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/11/2013 | 12:21 | מאת: נעמה

שלום בתי בת שלושה חודשים היא שוקלת 6:200 אני מניקה ונותנת לה גם נוטרליון אני יכולה לתת לה טעימות של ירוקות ופירות היא פשוט כשמסתכלת לאוכל או לצלחת היא כבר יודעת שזה אוכל תשאר להסתכל על הצלחות ומתאמצת להתקרב לצלחות או לאוכל ולשים בפה אז מה דעתך יכולה להטעים אותה בגיל זה או מה ?!

נעמה שבוע טוב! על פי המלצת משרד הבריאות , התזונה של כל תינוק עד גיל 6 חודשים הינו חלב - חלב אם או תמ"ל. בתדריך עצמו מצויין כי "במידה ונתת לטעום מזונות החל מגיל 4 חודשים זה צריך להיות בכמויות מזעריות". כלומר - אין לתת לטעום מזונות כלל לפני גיל 4 חודשים - ואז רק בכמויות קטנות(עד 2 כפיות ליום).

מנהל פורום טיפת חלב