תינוקת בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/11/2013 | 22:24 | מאת: תינוקת בת שלושה חודשים

שלום רב, בתי בת כמעט שלושה חודשים וכמעט מאז שהיא נולדה היא לא אוהבת את התנוחה על הידיים כמו באכלה. היא מוכנה להיות בתנוחה כזאת רק בזמן בקבוק אחרת היא בוכה ולא רגועה ומנסה להרים את הראש. ניסתי לטייל איתה בבית בתנוחה הזאת אך אין שינוי התנוחה היחדה שהיא עוד מוכנה להיות על הידיים זה כאשר הגב של לכיוון החזה שלי.לעומת זאת במיטה היא צוחקת ומחייכת. האם זה דבר תקין?

שלום! לתינוקות כמו למבוגרים יש העדפות - גם בנוגע למגע! ולכן אם היא לא אוהבת את התנוחה המערסלת זה בסדר - וניתן לטייל איתה עם מנשא כשהפנים שלה לכיוון החוצה - רק לודא שהיא מצליחה להחזיק את הראש. כיון שחשוב בגיל זה להמשיך עם גריה מכל הכיוונים - גם מצד הגב וגם מצד הבטן - חשוב להשכיב אותה בשעות הערות שלה על הבטן - כך תקבל גריה של מגע על הבטן שלה ולא רק מצד הגב. שבת שלום!

מנהל פורום טיפת חלב