שאלה נוספת בנושא תזונה - החלב של הבוקר/לילה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

06/11/2013 | 12:25 | מאת: אמא של עמיתוש

הי רנה, שוב אנחנו עם קושייה נוספת. כפי שאת יודעת עמית ניזונה בבוקר ובלילה מבקבוק של סימילק קומפורט שמכיל חלבון מפורק למחצה ודל בלקטוז. שמתי לב רק בשבוע שעבר (עמית כבר בת שנה וחודש כמעט) שאני עדיין נותנת לה שלב 2 שמיועד עד לגיל שנה. חיפשתי שלב 3, אך אינני מוצאת ועושה רושם כי הוא איננו בנמצא. מה עושים? האם את מכירה פורמלה נוספת שמפורקת חלקית ודומה לקומפורט? תודה והמשך יום מקסים. מירב

מירב היקרה, אמנם יש גם נוטרילון קומפורט שדומה בהרכבו לסימילק קומפורט - אך במקרה של עמיתוש עם ההיסטוריה של הרגישות שלה - אני ממליצה להמשיך עם הסימילק קומפורט שלב 2 - אין שום בעיה להמשיך עם סימילק קומפורט 2 גם מעל גיל שנה. נשיקות לעמיתוש!

11/11/2013 | 12:07 | מאת: אמא של עמיתוש

מנהל פורום טיפת חלב