תזונה בגיל 8 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

04/11/2013 | 09:22 | מאת: מיכל ושירה

היי רנה מה שלומך? נועה בת 8 חודשים ורציתי להתייעץ איתך בנוגע לתפריט ארוחות שלה. כרגע נועה אוכלת בהתעוררות מטרנה ארוחת 10 פירות בצהריים מרק ב16 מטרנה לפני השינה מטרנה ועוד בקבוק במהלך הלילה. היא מגיבה נהדר לאוכל ומאוד נהנית לטעום כמעט הכל.. אני רוצה להוסיף ארוחת ערב (וכומבן שלפני השינה בקבוק) ורציתי לדעת האם כבר ניתן לתת ב16 ארוחת ביניים ולהציע כהשלמה בקבוק או לחכות עם זה עוד קצת? תודה רבה מיכל ושירה

מיכל ושירה שלום! איך גדלה הקטנה!!!בהחלט ניתן להציע ב16 - ארוחת ביניים - כגון יוגורט או פרוסה עם גבינה/חומוס(אם היא כבר יודעת להתמודד עם מוצקים כמובן). כדאי גם להתחיל לחשוף אותה לארוחות הערב המשפחתיות - כגון חביתה/מקושקשת/ביצה קשה (בהתאם ליכולות אכילת המוצקים שלה), פשטידה, טונה,קוטג', עגבניה וכו'. כדאי שאתן תשבנה יחד איתה לארוחת הערב - כי אוכל זו גם חוויה חברתית. סביר כי בתחילה היא תאכל רק מעט - ויותר תשחק עם האוכל - וזה תקיןם, כי ממילא היא תקבל השלמה של מטרנה לפני השינה. בתיאבון וסופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב