פורמולה לתינוקת

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/11/2013 | 23:53 | מאת: yasmin

רנה שלום לך . איזו פורמולה מעדיפה לתינוקת בת שנה וחודש שאלרגית לפורמולה חלבית ( אלרגית לחלב) , נאוקייט או פורמולה על בסיס סויה. אולי משהו אחר? חשוב לציין שתגובה לפורמולה חלבית- הקאה מיידית. בינתיים אני נותנת לה נאוקייט ( מגיל 3 חודשים ).

יסמין שלום, אפשר להמשיך עם הניאוקייט או להחליף לנוטרמיגן או נוטרילון פפטי-ג'וניור. לגבי נסיון עם פורמולה על בסיס סויה - כדאי להתייעץ קודם אם רופא הילדים המטפל - כי הרבה מאד ילדים שרגישים לחלבון החלב יהיו רגישים גם לחלבון הסויה. בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב