כותנה ופוליאסטר

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

01/11/2013 | 15:30 | מאת: רוז

היי.. אני קונה לבתי חליפות פוטר. זה תמיד משולב כותנה עם פוליאסטר. רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה צריך להיות יותר -כותנה או פוליאסטר? או שזה בעצם לא משנה... כשאני קונה אני בודקת את הגמישות של הבד כי חשוב לי שימתח על הגוף ויתלבש בקלות. אודה לעצתך.

רוז שלום, כותנה זו בד נושם יותר אך היא נוטה להתכווץ יותר בכביסה. שילוב של פוליאסטר עם כותנה מוריד את הסכנה של ההתכווצות בכביסה - ואם ניקח בחשבון שלפעוטים אנחנו מכבסים בלי סוף - חליפות פוטר המשלבות כותנה עם פוליאסטר - זה מצויין - ותוכלי לנצל את החליפות הללו לאורך יותר זמן. חורף טוב!

מנהל פורום טיפת חלב