אוכל לבת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

28/10/2013 | 21:16 | מאת: חן

היי רנה איך מומלץ לתת ביצה לבת 7 חודשים? חביתה מתוגנת אפשר? ביצה קשה עם מיונז? מותר מיונז?

29/10/2013 | 11:24 | מאת: מיכל

חן שלום, ניתן להציע ביצה בגיל 7 חודשים בכל צורה שמתאים מבחינת המרקם לתינוקת המתוקה(חוץ מביצה רכה שלא מומלץ) - אם היא מסתדרת עם חתיכות אפשר להציע מקושקשת , חביתה או ביצה קשה מגוררת ישר או עם מעט גבינה לבנה. ניתן לתת מיונז במידה וזה חלק מהתפריט המשפחתי - אבל מומלץ לבחור תוספות בריאות יותר כגון טחינה, שקדיה, גבינה לבנה וכו'.בתיאבון!

מנהל פורום טיפת חלב