עגלול

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

16/10/2013 | 11:05 | מאת: ליאת

שלום! האם עגלול יכל להיות תחליף לעגלה. זאת אומרת, לא לקנות בכלל עגלה ולהסתפק בעגלול?

ליאת שלום, עגלול יכול להוות תחליף לעגלה אם את גרה במושב- אבל לעירוניים שבינינו יהיה קשה לתמרן במדרכות הצרות עם עגלול, גם כניסה ויציאה מהאוטו יכולים להוות בעיה - כיון שהעגלול לא תמיד ייכנס לבגאז' של מכוניות קטנות. בכל הקשור לרכישת עגלה/ טיולון /עגלול וכו' - חשוב תמיד להתייחס לנוחות שלך - האם זה נוח לתימרון, קל משקל, יציב ותקני וכו'. שבוע טוב!

מנהל פורום טיפת חלב