זחילה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

12/10/2013 | 11:13 | מאת: סימה

שלום. הבן שלי בו חצי שנה ושבועיים, כבר שבועיים זוחל , הוא מעביר שתי ידיים לפנים ודוחף עם הרגליים וככה מתקדם. במקום יד ורגל נגדיים. האם זו זחילה תקינה? תודה

סימה שלום, אם אפשר לתאר את זה בדרך "ציורית" הייתי מסכמת שהמתוק כעת זוחל עם האות "ל" על הראש - כלומר הוא לומד לזחול ועוד לא תפס בדיוק את הפטנט איך עושים זאת בדרך המהירה והקלה ביותר - אז הוא מתנסה בדרך משלו - ובד"כ הוא מצליח בכך מעבר לציפיותינו. בכל מקרה,צריך להמשיך ולאפשר לו "לזחול" על הרצפה - וסביר כי הוא כבר ירכוש את הפטנט לזחילה הקונבנציונאלית בקצב שלו . סופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב