הרגלים של פעוטות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/10/2013 | 17:09 | מאת: מיכל

הי, אמי לעתים מגיעה לביתי לתקופה של כיומיים, על מנת לעזור לי עם התינוקת (בת חודשיים וחצי כרגע). היא מאוד מתגעגעת לקטנה וכשהיא מגיעה היא כל הזמן מחזיקה אותה על הידיים :-) שאלתי היא - האם היא יכולה להתרגל לכך רק מהביקורים האלה?

מיכל שלום, בד"כ אין אלמנט של פינוק לפני גיל 4 חודשים, ותינוקות זקוקים להרבה ידיים - כך שבמקרה זה גם הסבתא וגם המתוקה יוצאות נשכרות. בכל מקרה - כדאי לודא שכשאמא שלך מגיעה - שלפחות פעם ביום - התינוקת תירדם בעריסה שלה ולא על הידיים - וזאת כדי לא להרגיל אותה להרגלי הירדמות לא תקינים- כלומר שהמתוקה תדע שגם בעריסה נרדמים ולא רק על הידיים.

מנהל פורום טיפת חלב