פוליו

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

02/10/2013 | 14:58 | מאת: יעל

חיסנתי את בני בחיסון המוחלש. אמרו לי שיש צורך להקפיד עכשיו יותר על הגינה בהחלפת חיתול. רציתי לדעת האם הבעיה היא רק עם צואה ורוק, או גם פיפי (פשוט הילד לפעמים קם רטוב בבוקר ואני מנסה להבין עד כמה צריך להיזהר גם שם). תודה

03/10/2013 | 11:25 | מאת: גיל הירשהורן

צואה ורוק בלבד הקפדה על היגיינה חשובה תמיד בברכת בריאות

יעל שלום, אכן, מומלץ לשטוף ידיים היטב במים וסבון אחרי החלפת חיתולים עם צואה. ולהימנע ממגע של הרוק במדוכאי חיסון (כלומר לא לאפשר לתת נשיקות באיזור הפנים או הידיים שבתינוקות/פעוטים תמיד נמצאים בפה). אין בעיה במגע עם שתן - אף כי תמיד מומלץ לשמור על היגיינה.

מנהל פורום טיפת חלב