התייעצות- טיפול בעור

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

29/09/2013 | 21:09 | מאת: Yasmin

שלום רנה. בתי בת שנה ובערך כבר חודש יש לה יובש וקצת אדום באחת ממפשעות. ניסיתי איטינול כמה ימים, לא עזר, ניסיתי שמן תינוקות וקרם תינוקות של וולדה- גם ללא השיפור. מה אפשר לעשות שיובש הזה יעבור? תודה. יסמין

01/10/2013 | 11:33 | מאת: רווית

איטינול דווקא עוזר בדרך כלל, תנסי גם את הקרם החתלה של מורז הוא על בסיס פוליגנום והוא מרגיע מאוד ומונע יובש וגירויים בעור

יסמין שלום, אני מניחה שאת מתכוונת למשחת אינוטיול INOTYOL. אם אכן כן, ואין הטבה - כדאי לפנות לרופא המטפל לבירור - לפעמים אודם עם יובש - מצביעים על פטריה - ואז הטיפול הוא משחה אנטיפיטרייתית. לילה טוב!

מנהל פורום טיפת חלב