עמידה- תינוק בן כמעט 10 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

26/09/2013 | 07:42 | מאת: אילנה

רנה שלום בני אוטוטו בן 10 חודשים. הוא זוחל על 6 , מתיישב , משחק, אך לא נעמד עדיין. לפעמים הוא רואה משהו מעניין על השולחן אז הוא זוחל אלו מושיט ידיים אך לא נעמד. אם עוזרים לו להעמד ולהחזיק בשולחן- עומד טוב ויכול לעמוד הרבה זמן. האם תקין או שמא כדאי לפנות לאבחון? תודה וחג שמח!

אילנה שלום! אבן הדרך של להיעמד בעזרה - קוראת סביב גיל 9 חודשים - ומצופה כי רוב התינוקות ירכשו את העמידה בעזרה- עד גיל שנה - כך שבנך כרגע בטווח התקין לחלוטין - ועל פי התיאור שלך הוא מתקדם היטב - בכל החלק המוטורי. יש להמשיך ולאפשר לו להסתובב בזחילה על הרצפה - והוא כבר יגיע למשיכה עצמית לעמידה בזמן המתאים . סופשבוע נעים.

מנהל פורום טיפת חלב