חום 39 עולה ויורד 4 ימים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

25/09/2013 | 13:26 | מאת: מוריה

שלום רנה גנץ, אני ובעלי בהתלבטות לגבי הבן שלנו, כבן שנתיים. הוא מעלה חום גבוהה כבר מספר ימים, שילשל בשבועיים האחרונים, ואתמול בגן רייר הרבה, החליפו לו 3 חולצות. החום עולה ונעלם, לאחר יום שוב, לאחר יומיים שוב בערך 4-5 ימים... הילד לא מראה סימני מצוקה כלל! הכל רגיל, שמח, משחק, מלא מרץ... אנחנו מאוד מתלבטים אם לגשת למרם ולבקש בדיקות. מחכה לתשובתך. תודה וחג שמח! מוריה

מוריה שלום! אני מקווה שהתשובה כבר לא אקטואלית ושבנך מרגיש כבר טוב ללא חום. אך אם ממשיך - בהחלט כדאי לגשת לרופא לבירור . סופשבוע נעים!

מנהל פורום טיפת חלב