מתעוררת בבהלה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/09/2013 | 10:19 | מאת: חגית

שלום. ביתי בת חצי שנה. מאז שנולדה היא ישנה לילות מלאים. בשבוע האחרון היא מתעוררת פתאום באמצע הלילה בבכי ( כאילו חלום רע) לא כל לילה. זה לא נראה אוכל כי לפעמים אחרי שמרגיעים אותה היא חוזרת לישון בלי לאכול. מה זה יכל להיות? נראה לך שזה צורך ברופא? אולי שיניים?

חגית שלום, זה בהחלט יכול להתאים לבקיעת שיניים. אך כיון שההתעוררויות הללו אינן רגילות- והיא יודעת לישון לילה שלם - כן מומלץ לפנות לרופא המטפל לבירור - לודא שאין סיבה רפואית להתעוררויות. המשך חג שמח!

מנהל פורום טיפת חלב