מתרנה שלב 1 לתינוקות בני שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

16/09/2013 | 22:03 | מאת: ויקי

שלום! האם זה נכון לתת לתינוקות בני שנה וחודשיים מתרנה שלב 1 כשהם חולים ומסרבים לאכול? הרעיון הוא שמתרנה שלב 1 מיועדת לתינוקות שעדיין לא אוכלים כלום חוץ מחלב אם/פורמולה. וכשהתינוקות שלי חולים ומסרבים לאכול אולי עדיף לתת להם מתרנה שלב 1 במקום שלב 3? תודה

ויקי שלום, אין שום סיבה לחזור למטרנה שלב אחד - מעל גיל שנה - גם בעת מחלות המטרנה שלב 3 - הוא מצויין ומתאים לגיל מעל שנה - ויספק את צרכי ההזנה - שבד"כ יורדים בעת מחלות. פעוטים מעל גיל שנה - כשחוזרים להרגיש טוב - חוזרים לאכול - ומשלימים את החוסרים....תרגישו טוב וחג שמח!

מנהל פורום טיפת חלב