כאבי בטן קשים לאחר מתן חיסון הפוליו

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

11/09/2013 | 06:17 | מאת: אילנית

שלום רנה לפני יומיים חיסנתי את ביתי בת ה-7 חודשים. ומזה יומיים היא "מתלוננת על כאבי בטן" היא כמה כמה פעמים בלילה בבכי ובמהלך היום מפליצה ברעש גדול וכל פלוץ מלווה בצעקה. היא סובלת מהחודשים הראשונים מעצירויות קשות, האם החיסון החמיר את הבעיה? האם כאבי בטן זה חלק מתופעות הלוואי?

אילנית שלום, תופעות לואי מחיסון הפוליו המוחלש הנם נדירות .הם יכולים לכלול חום , שילשולים. לא צפויות כאבי בטן משמעותיות על כן כיון שביתך סובלת מעצירויות בעבר, וכעת היא התחילה עם גזים שמלווים בכאב כדאי לפנות לבירור אצל הרופא המטפל. גמר חתימה טובה!

מנהל פורום טיפת חלב