שתי שאלות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

21/08/2013 | 06:47 | מאת: אני

בני בן 11 חודשים האם יכול להיות שהוא לא זקוק לשנת בוקר? בזמן האחרון סרב לאכול בקבוק מה עושים..? הוא אכל בבוקר בקבוק אחר עך ירות בצהריים ארוחת צהריים כשקם ארוחת ביניים ובערב עוד בקבוק והול לישון ב18:30

שלום, תינוק בן 11 חודש - בד"כ זקוק ל2 פרקי שינה ביום (עד גיל 8 חודשים בד"כ זקוקים ל3 פרקי שינה ולקראת גיל 9 חודשים - מוותרים על שינה אחת). בד"כ שנות היום מתחלקים לשנת בוקר, שנת צהריים, ושינה קצרה יותר אחה"צ - שבד"כ עליה מוותרים סביב גיל9 חודשים. יתכן ובנך כבר ויתר על שנת הבוקר שלו - דבר שמתרחש סביב גיל שנה - אז ועד גיל 18 חודש מסתפקים בשינה אחת במהלך היום.מבחינת התפריט - כיון שהוא כבר אוכל למעשה 3 ארוחות של מזונות משלימים בהחלט יתכן והוא מוותר על בקבוק - וניתן להסתפק בבקבוק בוקר וערב.

מנהל פורום טיפת חלב