מספר יציאות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

19/08/2013 | 17:22 | מאת: מריה

שלום כמה פעמיים תינוק בן 7 חודשים צריך לעשות קקי?בני עושה 4-5 פעמים האם זה מדאיג?או שהוא נחשף למזון חדש (מוצקים)ובגלל זה?

מריה שלום, כל חשיפה חדשה למזונות חדשים יכולים לשנות את תדירות היציאות - לכן בנך שכעת חשוף למזונות משלימים רבים בהחלט יכולות להיות לו יציאות רבות יותר מבעבר. חשוב לודא שאין דם ביציאות ושהיציאות לא שילשוליות - כי זה יכול להעיד על אי ספיגה של מזון מסויים. אבל אם היציאות הם במרקם תקין - אז גם כמות של 4-5 יציאות זה בגדר התקין. במידה והיציאות הם לא במרקם תקין, או שהם עם דם או ריח חריף - יש לפנות לבירור רופא.

מנהל פורום טיפת חלב