שאלה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/06/2011 | 11:52 | מאת: אורלי

אני אורלי בת 32 עוד מעט ואני מאבטחת בחברת שמירה אם נשק שאלתי היא האם מותר לי לעשות מטווח של 50 כדור ? או שאסור לי מכיוון שיש לכדור אבק שריפה וזה יכול לפגוע בילד נ-ב אני בחודש שישי להריוני אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

אורלי שלום,כל הכבוד על השאלה! זה מעיד על האחריות הגדולה שלך לבריאות עוברך!במטווחים בד"כ משתמשים בכדורים המכילים עופרת ובעת ירייה נפלט עופרת לחלל החדר ולאויר. עופרת עלול לסכן את ההריון בכך ששיאפתו בכמויות מסויימות עלול לקצר את משך ההריון ולפגוע בהתפתחות המנטלית של עוברך. אני מציעה כי תתייעצי עם הרופא נשים שלך שעוקב אחרייך ואחרי ההריון ותוודאי שתקבלי אישור רפואי להשתתפות במטווח.בהצלחה!

מנהל פורום טיפת חלב