שיעור שחיית תינוקות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

13/08/2013 | 13:03 | מאת: חגית

שלום! ביתי בת 4 חודשים ואני מתלבטת אם לקחת אותה לשיעורי שחיית תינוקות התפתחותי. רציתי לשמוע את דעתך בנושא, האם כדאי? אפקטיבי? אולי כדאי לקחת לבריכה רגילה ולא לשלם כל כל הרבה כסף על שיעור?

חגית שלום, אשתף אותך במשהו שאמרה לי רופאת התפתחות שעבדתי איתה בעבר שענתה לשאלה דומה לשלך - שחיה התפתחותית לתינוקות זה כיף לתינוק כי זה זמן איכות עם אמא שלו, וזה כיף לאמא כי זה זמן איכות עם תינוקה. מבחינה התפתחותית - התינוק יתפתח בצורה נכונה ובקצב המתאים לו - גם ללא שיעורי השחייה. כלומר - שיעור שחיה מאפשר זמן איכות עם התינוק - שלעיתים מפספסים כששני ההורים עובדים משרה מלאה - ואילו כשיש חוג שחיה לתינוק זה מכריח את אחד ההורים לחזור קצת יותר מוקדם מהעבודה.... בכל מצב - תהני מהנסיכה המתוקה!

מנהל פורום טיפת חלב