החלפת טיטול

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

11/08/2013 | 22:55 | מאת: yasmin

רנה שלום (-: אני זקוקה לטיפ ממך. בתי עוד מעט בת 11 חודשים ובזמן האחרון מאוד קשה להחליף לה טיטולים. אנו מחליפים לה על שידת החתלה והיא לא נותנת, רק שמים אותה על השידה , היא תוך שניה מסתובבת או נעמדת על שש או מנסה לזחול, לא נישארת שניה במנוחה מה עושים? תודה

12/08/2013 | 15:35 | מאת: YASMIN

חיתול-תיקון

יסמין שלום, אכן בגיל זה תינוקות עושים הכל כדי להתחיל לבחון את הגבולות יחד עם נסיון "להתאמן" בכל דבר חדש שהם יודעים לעשות. אין הרבה מה לעשות בנסיון של המתוקה "להתאמן" בכל מה שהיא למדה לעשות - זה אפילו מצויין שהיא עושה זאת - אבל יש מה לעשות ביצירת גבולות מהי התנהגות מקובלת בכל עת - ולכן בכל פעם שאת מחתלת לה חיתול - והיא מתחילה להתהפך - יש להפוך אותה חזרה - ולהגיד לה בקול אסרטיבי - שכעת היא צריכה לשכב על הגב - כי מחליפים לה חיתול. להיות מאד עקבית בדיבור אליה בעת החלפת החיתול - ולנסות לא לחייך /לצחוק כשהיא מתחילה להתהפך/לזוז - גם אם לעיתים זה כל כך מתוק!

מנהל פורום טיפת חלב