לחץ בכליות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

31/07/2013 | 02:31 | מאת: חן

היום הרגשתי לחץ גדול בגב ועליתי למיון והרופא אומר שיש קצת לחץ בכליה הימנית ... האם זה מסוכן? יכול להחמיר? ולפני יומיים התנפחו לי קצת הרגליים כנראה בצקות ... זה שייך? זה מסוכן בכלל? תודה רבה הריון ראשון שבוע 22 4

01/08/2013 | 09:46 | מאת: שיר

חן שלום, בכל הקשור למעקב הריון - מומלץ בכל שינוי בין שהוא שינוי פיזי כגון כאב, או שינוי תחושתי - לפנות לרופא שעוקב אחרי ההריון או למרכז בריאות האישה - על מנת שיבדקו האם הממצא קשור להריון או לא. שיהיה המשך הריון בריא וקל!

מנהל פורום טיפת חלב