עוד שאלה...

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/07/2013 | 19:41 | מאת: מאיה

תודה על תשובתך המהירה עזרת לי מאוד!!!! בנושא מים שאלה קטנה ברשותך את רשמת לי בתשובתך שאפשר לתת אחרי הארוחה מים , ובטיפת חלב אמרו לי שלפני גיל שנה אסור לתת מים אז מותר או אסור ? בני בן 7 וחצי חודשים! שבוע נעים מאיה

מאיה שבוע טוב! על פי תדריך התזונה של משרד הבריאות אין מניעה מלהציע לתינוק מים - במיוחד לתינוק מעל גיל 6 חודשים. יש להקפיד שהמים יהיו רתוחים (פושרים) , ושהמים לא יחליפו את התמ"ל בארוחות - אך פרט לכך אין מניעה מלהציע מים בסיום הארוחות של המזונות המשלימים - זו דוקא הזדמנות מצויינת להרגיל את התינוק גם לשתיית מים.

מנהל פורום טיפת חלב