בת חודש וחצי חופשה באילת

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

10/07/2013 | 17:15 | מאת: ליאור

תינוקת בת חודש וחצי אנחנו יורדים לאילת בעוד שבוע.. היא יכולה ללבוש קצר או שצריך להמשיך להלביש לה ארוך? כי היא נראית ממש סובלת מחום אפילו בבית ובאילת ממש חם

ליאור שלום, ההמלצה מבחינת לבוש בעונה החמה - עד גיל 6 שבועות בגד אחד ארוך ודק, ומגיל 6 שבועות אפשר כבר קצר. במידה ונמצאים במלון ממוזג - כדאי להוסיף גרביים . אם אתם ישנים עם מיזוג וקר יותר מ22 מעלות בחדר - אז בגד ארוך ודק במהלך הלילה. במידה והמתוקה מראה סימנים שחם לה - כגון מזיעה בקו העורף, אדומה וחסרת שקט - אפשר בהחלט להוריד "שכבות". ובקיצור, אין בעיה בלבוש קצר בגיל זה (אם נמצאים בשמש למרוח קרם הגנה באיזורים חשופים ולשים כובע). תהנו מהחופשה!

מנהל פורום טיפת חלב