שינה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

10/07/2013 | 12:34 | מאת: ויקי

שלום! התינוקות שלי כמעט בני שנה ועדיין בבית איתי. הם ישנים ביום פעמיים - בבוקר ואחר הצהריים. איך הם אמורים לשון לאחר שיהיו בני שנה ואיך הכי טוב לעשות את השינוי הזה. תודה!

ויקי שלום, תינוק בן שנה אמור לישון 13-14 שעות ביממה מהם 11 שעות בלילה ועוד 2 פרקי שינה ביום שלקראת גיל שנה וחצי הופך לשינה אחת ביום. לכן התינוקות שלך ישנים לפי המקובל לגילם ואין צורך לעשות שום שינוי. לקראת גיל שנה וחצי - הפעוט בעצמו מוותר על שינה אחת - זה בא באופן טבעי ולא צריכים להתכונן לשינוי.שיהיה סופשבוע נהדר!

מנהל פורום טיפת חלב