פצעים מזחילה

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

06/07/2013 | 18:08 | מאת: אושרת

בני זוחל זחילת גחון ומשפשוף האמות ברצפה יצאו לו פצעים . האם יש משחה מיוחדת שיכולה לעזור? או האם לחבוש לו את היד? תודה

אושרת שלום, אם הפצעים באמות הם שפשוף של עור מגורה ללא פצעים אפשר למרוח את כל המשחות המתאימות למניעת תפרחת חיתולים - הם עוזרים בהרגעת העור (לדוגמא - בפנתן, משחת קלנדולה, אוליביול של דר' פישר וכו'). אם יש פצעים - כדאי לפנות לרופא המטפל לבירור - כי יתכן והוא זקוק למשחה אנטיביוטית עקב זיהום. בשלב זה לא מומלץ לחבוש את הידיים - גם האיוורור של האמות הינו חשוב לצורך ריפוי הגירוי. המשך שבוע מצויין!

מנהל פורום טיפת חלב