אינפמיל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

20/06/2013 | 23:07 | מאת: שירי

ביתי אוכלת אינפמיל 4 פעמים ביום כמות 180 היא בת 5 חודשים ושוקלת 7.700 האם ניתן להעלות לה את כמות האוכל ? בטיפת חלב כל הזמן אומרים להוריד ושהיא שמנה

שירי שלום, על פי גילה ומשקלה של המתוקה שלך - אפשר להציע לה מנה שבין 210-260 מ"ל -4 פעמים ביום. כך שאם את חשה שהיא נשארת רעבה אחרי המנות של 180 - אין מניעה מלהעלות לה כמות המ"ל לארוחה. אני מניחה שבטיפת חלב מעירים לך כי היא באחוזון משקל 90 - וזה אחוזון משקל גבוה - אם כי זה אחוזון תקין. צריך לעקוב שהיא עקבית בגדילתה - ואז לא צריך לחשוש שהיא באחוזון 90. בעוד חודש - היא תתחיל לאכול מזונות משלימים - וזה לכשעצמו עוזר לתינוקות "להוריד את העודפים". אם כעת תורידי לה את הכמות של האנפמיל או שתשארו עם 180 מ"ל כאשר היא רעבה ליותר - היא עלולה לצמצם את הרווחים בין הארוחות ובכך להוסיף עוד ארוחה אחת ליום - ומבחינה קלורית זה יותר מאשר להגדיל לה את המנות בכל ארוחה. שבת שלום!

מנהל פורום טיפת חלב