קרם הגנה לתינוקות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

18/06/2013 | 16:13 | מאת: YASMIN720

רנה שלום! רציתי לשאל אותך, האם כדי להשתמש בקרם הגנה לשמש אם יוצאים לטייל עם תינוק, אני לא מדברת על ים או ממש טיול בשמש, אני מתכוונת על טיול בפארק, אבל בכל זאת יש שמש. תודה, יסמין

יסמין שלום, מומלץ להשתמש בקרם הגנה מהשמש לתינוקות (וכל קרם הגנה לתינוקות מכל חברה הוא קרם מומלץ)בכל עת של חשיפה לשמש - גם אם החשיפה היא קצרה. מלכתחילה רצוי לא לחשוף לשמש - כלומר לשם אל התינוק כובע , להשתמש בצלון של העגלה , לצאת לטיול כאשר השמש לא בשיאה, וכדומה - אך אם נשארים איברים חשופים כדאי למרוח אותם בקרם. שיהיה לנו קיץ נהדר!

מנהל פורום טיפת חלב