מחוננות?

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

07/06/2013 | 21:45 | מאת: אמא

באיזה גיל ניתן לאבחן? הבן שלי בן 8 חודשים מאד מפותח קוגנטיבית באיזה גיל אפשר לדעת אם אכן מחונן?

שלום!זה בודאי כיף גדול לחוות עם המתוק את כל הגירויים היומיים שהוא מתנסה בהם - ולראות איך הוא מתמודד ונהנה עם אתגרים אלה. אינני יודעת באיזה גיל מתחילים עם מבחני המחוננות - אך קשה להאמין שעושים זאת לפני גיל 3 שנים- עד אז עומדים בפניו עוד הרבה עולמות חדשים ללמוד , לחוות , ולהנות מהם - גם ברכישת אבני התפתחות מוטוריים, וגם ברכישת שפה. בגיל 9 חודשים הוא אמור להגיע לרופא/ת התפתחות בטיפת חלב - ותוכלי להתייעץ בנושא זה במפגש הנ"ל. המשיכי להנות מהאוצר!

מנהל פורום טיפת חלב