טוסיק אדום

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/06/2013 | 17:21 | מאת: YASMIN

רנה מדהימה שלום! המתוקה שלי בת 8 חודשים וכבר כמה ימים יש לה טוסיק ממש אדום. מה לעשות? אל איזו משחה את ממליצה. תודה. יסמין

יסמין שלום, יש הרבה משחות טיפוליות טובות לתפרחת חיתולים בשוק - אני מוצאת הצלחות רבות לטיפול בתפרחת חיתולים עם משחת אינוטיול INOTYOL. (ניתן לרכישה בכל בתי המרקחת ללא מרשם רופא).זוהי משחה המבוססת על זינק (ZINC)היוצרת שכבת הגנה מצויינת . במידה ואין שיפור תוך יומיים עם השימוש במשחה זו אני ממליצה פניה לרופא המטפל כי יתכן שהתפרחת כבר זקוקה למשחה טיפולית משולבת אנטיבקטריאלית ואנטי פטרייתית. (דרך אגב גיל 8 חודשים זו גיל שאופייני לתפרחות חיתולים - לעיתים זה מתחיל כתגובה לבקיעת שיניים, או כתגובה לחלק מהמזונות שהיא התחילה לאכול.) ניקוי של התוסיק - בעיקר במים זורמים, ושימוש במשחה נגד תפרחת חיתולים יעזרו להחזיר את התוסיק "לקדמותו".

מנהל פורום טיפת חלב